Notitieboek Boskalis

Nederland heeft een wereld reputatie op het gebied van baggerwerken en maritieme bouwprojecten. Boskalis is een centrale speler op dit gebied en is actief in vrijwel elk werelddeel.

Voor Boskalis hebben wij een notitieboek ontwikkeld ter ondersteuning van congres en beursactiviteiten van het concern. De kleurige full-colour omslag toont alle facetten van de activiteiten van het concern. De binnenwerk is klantspecificaties gemaakt. Dit mooie, compacte notitieboek, afgewerkt met een matte vernis, heeft een echte Boskalis uitstraling.

OVER Boskalis

Koninklijke Boskalis Westminster is een internationaal dienstverlener op het gebied van offshore werken, infrastructuur, berging en sleepdiensten (Smit Internationaal). Daarnaast is Boskalis actief in speciaal transport (Dockwise) en ontwikkeld het bedrijf projecten op het gebied van Energie. Wellicht het meest aansprekend zijn de recent uitgevoerde projecten in het Midden-Oosten. Denk hierbij aan het palmeiland in Dubai en de verbreding en gedeeltelijke verlegging van het Suez kanaal.

Ruim 8.500 mensen zijn werkzaam bij Boskalis die vanuit Papendrecht (het baggerhart van Nederland) aangestuurd worden. Koninklijke Boskalis Westminster is sinds 1971 genoteerd aan de Amsterdamse beurs en is onderdeel van de AEX index.

Branding!

Je weet als geen ander dat je merk zichtbaar moet zijn. Ook als je op wereldniveau presteert!

Reputatie

Vertellen wat Boskalis doet: de eerste pagina's geven de boodschap duidelijk weer.

Afwerking

Penlus, leeslint en sluitelastiek in de huiskleur van Boskalis.

Eindeloos inspireren in notitieboeken

Klant: Countus accountants. Formaat: Din A5. Omslag: stof in huisstijl groen. Uitvoering: zwart elastiek en penlus.
Klant: Allibert. Formaat: A5 Din. Omslag: zwart glanzend met logo opdruk. Uitvoering: leeslint, elastiek en penlus in helrood.
Klant: BonPrix Formaat: A5 Din. Omslag: huiskleur rood met indruk. Uitvoering: leeslint, penlus en sluitelastiek in keuzekleur.
Klant: Fedex International. Formaat: Din A5 Omslag: full-colour Uitvoering: sluitelastiek, link en penlus.
Klant: Audi Formaat: A5 Din. Omslag: metallook bewerkt materiaal. Uitvoering: eigen pagina's, lint, penlus en elastiek in rood.
Klant TenCate Textiles. Formaat: A5 Din. Omslag in authentieke Defensie stof. Inclusief opvallend oranje penlus, sluitelastiek en leeslint.
Klant: Dagopvang De Nostalgie. Formaat: A5 Din. Omslag: Hoogglanzend bedrukt. Uitvoering: eigen pagina's en penlus en leeslint in keuzekleur.
Klant: Chiquita NL Formaat: A5 Din. Omslag: Soft-touch omslag met reliëf logo. Uitvoering: sluitelastiek, lint en penlus in chiquita-blauw.
Klant: Phoenix Ltd Formaat: Din A5 Omslag: kogelwerend materiaal Uitvoering: lint en penlus
Klant: Stad Bern (CH) Formaat: Din A5 Omslag: softcover in design met indruk Uitvoering: penlus en sluitlint.
Klant: Dream Plafonds Formaat: A6 Din Omslag: slag in blauw met opdruk Uitvoering: bijpassend sluitelastiek en penlus
Klant: Grolsch Nederland. Formaat: A5 Din Omslag: hoogglanzend met mat inprint Uitvoering: elastiek en penlus in helrood.
Klant: Aalbert Industries Formaat: A5 liggend Omslag: zwart kunststof Logo: Blindpreeg Uitvoering: sluitelastiek en leeslint
Klant: Boskalis Formaat: A5 Omslag: full colour print en matte vernis Uitvoering: FC pagina insert, sluit elastiek en leeslint in huiskleur
Klant: Fayrouz Formaat: DIN A5 Omslag: stof Logo: preef in wit Uitvoering: binnenwerk, sluitelastiek en leeslint
Klant: Sarstedt Formaat: DIN A5 Omslag: zwart carbon Logo: screen opdruk Uitvoering: leeslint en elastiek in huiskleur
Klant: KLM Formaat: Din A5 Omslag: Linnen met print motief Binnenwerk: klant specifiek Uitvoering: leeslint, elastiek en penlus in oranje
Klant: Rijksoverheid (Ministerie van Infrastrctuur en Milieu) Omslag: full colour, mat afgewerkt. Uitvoering: leeslint, penlus en elastiek.