Notitieboek in camo textiel

Textieltechnologieconcern Koninklijke Ten Cate nv (TenCate) is een uit Nederland afkomstige multinationale onderneming die oplossingen ontwikkelt en produceert die wereldwijd worden verkocht ter bescherming van mensen en hun werk- en leefomgeving.

Voor een exclusief notitieboek als relatiegeschenk heeft TenCate ons voorzien van stof, welke wij als omslagmateriaal hebben gebruikt. Deze door TenCate ontwikkelde stof wordt o.a. voor de beschermende kleding van het Amerikaans leger gebruikt.

De combinatie van schutbladen, leeslint en penlusje  in oranje en als finishing touch het stoffen merklabeltje geven het boekje een duidelijke TenCate uitstraling.

Over TenCate Textiles

Het oosten van Nederland heeft een rijke traditie in de productie van textiel. Het familiebedrijf Ten Cate is hiervan een goed voorbeeld. Thans is de Koninklijke Ten Cate BV een beursgenoteerde, mondiale speler op het gebied van vezelproductie en chemie. Systemen geproduceerd door TenCate worden toegepast in de ruimtevaart, defensie en beveiliging, industrie en utiliteits- en wegenbouw en de recreatieve sector met o.a. de productie van kunstgras.

Een voorbeeld van een TenCate product is de brand- en zuurwerende stof Defender M die als omslag dient voor het notitieboek. Deze stof is het materiaal waarvan thans voor de Amerikaanse Marine en het leger nieuwe uniformen gemaakt gaan worden.

CONTACT iDENTITY

Opvallend detail

De schutbladen, het sluitelastiek en penlus in de oranje huisstijl van Ten Cate zorgen voor een mooi contrast.

Eigen materiaal

Door Ten Cate aangeleverde stof dat o.a. ook voor de pakken van het amerikaanse leger worden gebruikt.

Merklabel

Door bevestigde stoffen merklabel is de iDentiteit van Ten Cate direct te herkennen.

Eindeloos inspireren in notitieboeken

Klant: Countus accountants. Formaat: Din A5. Omslag: stof in huisstijl groen. Uitvoering: zwart elastiek en penlus.
Klant: Allibert. Formaat: A5 Din. Omslag: zwart glanzend met logo opdruk. Uitvoering: leeslint, elastiek en penlus in helrood.
Klant: BonPrix Formaat: A5 Din. Omslag: huiskleur rood met indruk. Uitvoering: leeslint, penlus en sluitelastiek in keuzekleur.
Klant: Fedex International. Formaat: Din A5 Omslag: full-colour Uitvoering: sluitelastiek, link en penlus.
Klant: Audi Formaat: A5 Din. Omslag: metallook bewerkt materiaal. Uitvoering: eigen pagina's, lint, penlus en elastiek in rood.
Klant TenCate Textiles. Formaat: A5 Din. Omslag in authentieke Defensie stof. Inclusief opvallend oranje penlus, sluitelastiek en leeslint.
Klant: Dagopvang De Nostalgie. Formaat: A5 Din. Omslag: Hoogglanzend bedrukt. Uitvoering: eigen pagina's en penlus en leeslint in keuzekleur.
Klant: Chiquita NL Formaat: A5 Din. Omslag: Soft-touch omslag met reliëf logo. Uitvoering: sluitelastiek, lint en penlus in chiquita-blauw.
Klant: Phoenix Ltd Formaat: Din A5 Omslag: kogelwerend materiaal Uitvoering: lint en penlus
Klant: Stad Bern (CH) Formaat: Din A5 Omslag: softcover in design met indruk Uitvoering: penlus en sluitlint.
Klant: Dream Plafonds Formaat: A6 Din Omslag: slag in blauw met opdruk Uitvoering: bijpassend sluitelastiek en penlus
Klant: Grolsch Nederland. Formaat: A5 Din Omslag: hoogglanzend met mat inprint Uitvoering: elastiek en penlus in helrood.
Klant: Aalbert Industries Formaat: A5 liggend Omslag: zwart kunststof Logo: Blindpreeg Uitvoering: sluitelastiek en leeslint
Klant: Boskalis Formaat: A5 Omslag: full colour print en matte vernis Uitvoering: FC pagina insert, sluit elastiek en leeslint in huiskleur
Klant: Fayrouz Formaat: DIN A5 Omslag: stof Logo: preef in wit Uitvoering: binnenwerk, sluitelastiek en leeslint
Klant: Sarstedt Formaat: DIN A5 Omslag: zwart carbon Logo: screen opdruk Uitvoering: leeslint en elastiek in huiskleur
Klant: KLM Formaat: Din A5 Omslag: Linnen met print motief Binnenwerk: klant specifiek Uitvoering: leeslint, elastiek en penlus in oranje
Klant: Rijksoverheid (Ministerie van Infrastrctuur en Milieu) Omslag: full colour, mat afgewerkt. Uitvoering: leeslint, penlus en elastiek.