Notitieboek 3D

Speciaal in het assortiment is het 3D Flexi-Note notitieboek. Een notitieboek met omslag in 3 dimensionaal schuimfoam uitgevoerd in wire-o of ingebonden versie.

Nieuw in ons assortiment: een notitieboek met zacht schuim cover in 3D uitvoering. Het resultaat is een flexibel en lichtgewicht notitieboek met hoogwaardige uitstraling. De met schuim gevulde cover voelt zacht aan en is volledig flexibel. Hierdoor ligt het 3D Flexi-Note schuim notitieboek lekker in de hand. Combineer het omslag design met uw bedrijfslogo en u heeft een mooi item als relatiegeschenk.

Notitieboek met 3D schuim omslag - gebonden of met Wire-O ringband

U kunt de look van het notitieboek van schuim helemaal zelf ontwerpen, van het formaat en de papiersoort tot de cover en de gedetailleerde afwerking. De omslag wordt in 3 dimensionale bedrukking in het schuim materiaal uitgevoerd. Uniek bij dit notitieboek is dat u het 3D Flexi-Note notitieboek uit kunt laten voeren in (kleurige) wire-o ringband of in een exclusieve gebonden versie. U kunt er voor kiezen om een notitieboek schuim door onze ontwerpers te laten maken. Zie wat de mogelijkheden zijn in op deze pagina en vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte voor een notitieboek schuim.

CONTACT iDENTITY

Eindeloos inspireren in notitieboeken

Klant: Countus accountants. Formaat: Din A5. Omslag: stof in huisstijl groen. Uitvoering: zwart elastiek en penlus.
Klant: Allibert. Formaat: A5 Din. Omslag: zwart glanzend met logo opdruk. Uitvoering: leeslint, elastiek en penlus in helrood.
Klant: BonPrix Formaat: A5 Din. Omslag: huiskleur rood met indruk. Uitvoering: leeslint, penlus en sluitelastiek in keuzekleur.
Klant: Fedex International. Formaat: Din A5 Omslag: full-colour Uitvoering: sluitelastiek, link en penlus.
Klant: Audi Formaat: A5 Din. Omslag: metallook bewerkt materiaal. Uitvoering: eigen pagina's, lint, penlus en elastiek in rood.
Klant TenCate Textiles. Formaat: A5 Din. Omslag in authentieke Defensie stof. Inclusief opvallend oranje penlus, sluitelastiek en leeslint.
Klant: Dagopvang De Nostalgie. Formaat: A5 Din. Omslag: Hoogglanzend bedrukt. Uitvoering: eigen pagina's en penlus en leeslint in keuzekleur.
Klant: Chiquita NL Formaat: A5 Din. Omslag: Soft-touch omslag met reliëf logo. Uitvoering: sluitelastiek, lint en penlus in chiquita-blauw.
Klant: Phoenix Ltd Formaat: Din A5 Omslag: kogelwerend materiaal Uitvoering: lint en penlus
Klant: Stad Bern (CH) Formaat: Din A5 Omslag: softcover in design met indruk Uitvoering: penlus en sluitlint.
Klant: Dream Plafonds Formaat: A6 Din Omslag: slag in blauw met opdruk Uitvoering: bijpassend sluitelastiek en penlus
Klant: Grolsch Nederland. Formaat: A5 Din Omslag: hoogglanzend met mat inprint Uitvoering: elastiek en penlus in helrood.
Klant: Aalbert Industries Formaat: A5 liggend Omslag: zwart kunststof Logo: Blindpreeg Uitvoering: sluitelastiek en leeslint
Klant: Boskalis Formaat: A5 Omslag: full colour print en matte vernis Uitvoering: FC pagina insert, sluit elastiek en leeslint in huiskleur
Klant: Fayrouz Formaat: DIN A5 Omslag: stof Logo: preef in wit Uitvoering: binnenwerk, sluitelastiek en leeslint
Klant: Sarstedt Formaat: DIN A5 Omslag: zwart carbon Logo: screen opdruk Uitvoering: leeslint en elastiek in huiskleur
Klant: KLM Formaat: Din A5 Omslag: Linnen met print motief Binnenwerk: klant specifiek Uitvoering: leeslint, elastiek en penlus in oranje
Klant: Rijksoverheid (Ministerie van Infrastrctuur en Milieu) Omslag: full colour, mat afgewerkt. Uitvoering: leeslint, penlus en elastiek.