Over EILERS-International, iDENTITY en Notitieboek.eu

Logo iDENTITY

iDENTITY Notitieboeken.

In notitieboeken kun je eigenlijk veel kanten op. Neem een bestaand boekje met een logo opdruk en u heeft een krachtig reclamemiddel. Voor bedrijven die nog een stap verder willen gaan hebben wij het merk iDENTITY geïntroduceerd. Het merk iDENTITY staat voor duidelijke kernwaarden: eigen identiteit, een individueel product, het idee is anders dan anders, een duidelijke signatuur en opvallend en doeltreffende design.

 iDENTITY is totaal anders. Wat u met een notitieboek van iDENTITY kunt verwachten overtreft uw verwachtingen. Alle producten met dit merk worden voor u op maat gemaakt. Doelstelling is hierbij een opvallend product samen te stellen met een duidelijke merk signatuur. Het notitieboek moet elke pagina boeien en een onvergetelijke indruk achterlaten.

Uitgangspunt is uw bedrijf, uw identiteit en uw boodschap. Verwacht van iDENTITY beslist geen Ford model A in de kleur zwart; daar zijn er al genoeg van. Een notitieboek van iDENTITY zal door de gebruiker bijzonder goed ontvangen worden, als een product waarmee je gezien wilt worden. Dat is onze doelstelling en daarin slagen wij keer op keer.

Denk niet dat we bij iDENTITY alleen hele opvallende notitieboek kunnen bedenken. Onze expertise en mogelijkheden liggen veel breder. Wij kunnen met u samenwerken aan een totaal concept waarmee uw merk, uw identiteit en uw boodschap bijzonder wordt gedragen.

Logo notitieboek.eu

Notitieboek.eu

Deze website heeft als onderwerp het product notitieboek. Doel van deze website is om u te informeren over alle mogelijkheden rondom het maken van uw eigen notitieboek. Onder Notitieboek.eu valt alles wat te maken heeft met notitieboeken. Niet alleen een specifiek project onder het iDENTITY merk-label; ook voor een scherp aanbod op een klein-serie productie kunt u prima bij ons terecht. En wilt u enkele stuks aanschaffen, zonder bedrukking of gedoe dan hebben wij voor onze webshop beschikbaar van waaruit u direct uw bestelling kunt plaatsen.

Logo Eilers International

EILERS International B.V.

iDENTITY en Notitieboek.eu zijn een initiatief van EILERS International B.V. Dit in Wormerveer gevestigde bedrijf is een zelfstandig opererend onderdeel van Prilution GmbH te Moers (D). Binnen de voornamelijk in Duitsland gevestigde groep bedrijven kan een breed specialisme gevonden worden op het gebied van drukwerk productie, uitgeverij, productie en distributie van promotie artikelen. Naast de eigen productie capaciteit beschikt Eilers-International B.V. over een uitgebreid netwerk van producenten en toeleveranciers van kalenders, agenda’s en notitieboeken. Hiermee kan de groep als geheel als vooraanstaand Europees producent gekenmerkt worden.

Met vestigingen in heel Europa en 5 eigen productie locaties is EILERS de juiste partner voor het produceren van uw notitieboek. Maak daarom gebruik van de informatie op deze website èn de expertise van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder.

 

NEEM CONTACT OP

NIEUWS

Nieuwe website iDENTITY

15 oktober 2015 - Met de introductie van het concept iDENTITY is ook onze nieuwe website live gegaan. Doel is voor de ...

LEES MEER

Eindeloos inspireren in notitieboeken

Klant: Countus accountants. Formaat: Din A5. Omslag: stof in huisstijl groen. Uitvoering: zwart elastiek en penlus.
Klant: Allibert. Formaat: A5 Din. Omslag: zwart glanzend met logo opdruk. Uitvoering: leeslint, elastiek en penlus in helrood.
Klant: BonPrix Formaat: A5 Din. Omslag: huiskleur rood met indruk. Uitvoering: leeslint, penlus en sluitelastiek in keuzekleur.
Klant: Fedex International. Formaat: Din A5 Omslag: full-colour Uitvoering: sluitelastiek, link en penlus.
Klant: Audi Formaat: A5 Din. Omslag: metallook bewerkt materiaal. Uitvoering: eigen pagina's, lint, penlus en elastiek in rood.
Klant TenCate Textiles. Formaat: A5 Din. Omslag in authentieke Defensie stof. Inclusief opvallend oranje penlus, sluitelastiek en leeslint.
Klant: Dagopvang De Nostalgie. Formaat: A5 Din. Omslag: Hoogglanzend bedrukt. Uitvoering: eigen pagina's en penlus en leeslint in keuzekleur.
Klant: Chiquita NL Formaat: A5 Din. Omslag: Soft-touch omslag met reliëf logo. Uitvoering: sluitelastiek, lint en penlus in chiquita-blauw.
Klant: Phoenix Ltd Formaat: Din A5 Omslag: kogelwerend materiaal Uitvoering: lint en penlus
Klant: Stad Bern (CH) Formaat: Din A5 Omslag: softcover in design met indruk Uitvoering: penlus en sluitlint.
Klant: Dream Plafonds Formaat: A6 Din Omslag: slag in blauw met opdruk Uitvoering: bijpassend sluitelastiek en penlus
Klant: Grolsch Nederland. Formaat: A5 Din Omslag: hoogglanzend met mat inprint Uitvoering: elastiek en penlus in helrood.
Klant: Aalbert Industries Formaat: A5 liggend Omslag: zwart kunststof Logo: Blindpreeg Uitvoering: sluitelastiek en leeslint
Klant: Boskalis Formaat: A5 Omslag: full colour print en matte vernis Uitvoering: FC pagina insert, sluit elastiek en leeslint in huiskleur
Klant: Fayrouz Formaat: DIN A5 Omslag: stof Logo: preef in wit Uitvoering: binnenwerk, sluitelastiek en leeslint
Klant: Sarstedt Formaat: DIN A5 Omslag: zwart carbon Logo: screen opdruk Uitvoering: leeslint en elastiek in huiskleur
Klant: KLM Formaat: Din A5 Omslag: Linnen met print motief Binnenwerk: klant specifiek Uitvoering: leeslint, elastiek en penlus in oranje
Klant: Rijksoverheid (Ministerie van Infrastrctuur en Milieu) Omslag: full colour, mat afgewerkt. Uitvoering: leeslint, penlus en elastiek.